Zoeken in deze blog

woensdag 12 juni 2013

Wrap met kip, tomaat en kruidenkaas

Niet veel tijd vandaag en nood aan een lekkere maaltijd? Deze wrap is heel snel klaar en tegelijkertijd gezond, lekker en fris.



Ingrediënten (voor 2 personen)

- 2 tortilla-vellen
- 1 tomaat
- 70 gr Philadelphia met kruiden (= twee kleine potjes kruidenkaas)
- 1 kippenborst
- kippenkruiden
- peper en zout

Bereidingswijze:

Eerst beginnen we met het bakken van de kip, deze moet toch nog wat afkoelen vooraleer ze in wrap gaat.
Snij de kippenborst in reepjes en kruid deze voldoende met kippenkruiden. Laat een klontje boter in de pan smelten en bak de kip.

Als deze gebakken is, laat je ze uitdruppen op een stukje keukenrol, zodat al het overtollige vet kan opgeslorpt worden.

Vervolgens snijden we de tomaat in reepjes of blokjes (ontvellen en ontpitten).

Daarna nemen we een grote pan en laten deze warm worden. De bedoeling is om de tortilla-vellen kort even op te warmen, zodat we ze gemakkelijker kunnen plooien. Leg elke vel een 10-tal seconden in de pan.

Bestrijk vervolgens beide vellen met kruidenkaas. Schik in het midden enkele reepjes kip en tomaat en kruid af met peper en zout.

Plooi vervolgens beide vellen naar keuze.

Smakelijk!


Ps: je kan er ook nog een frisse salade aan toevoegen! Als extraatje kun je ook nog een lichte cocktailsaus maken (mayonaise, ketchup en een klein scheutje whisky goed mengen)!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

volrecepten.nl

Topblogs