Zoeken in deze blog

woensdag 18 december 2013

Omelet met ham, tomaat, kaas en fijne kruiden

Het moet niet alle dagen aardappelen, pasta of rijst zijn, maar een omelet kan best ook eens smaken! Hier maakte ik eigenlijk een luxueuzere vorm van een omelet!


Ingrediënten:

- 4 eieren (voor 3 personen)
- enkele sneden ham
- 2 tomaten
- peper en zout
- geraspte kaas (naar keuze)
- fijne kruiden zoals bieslook, peterselie, dille,   kervel

Bereidingswijze:

Breek de eieren 1 voor 1 in een kom en klop ze los! Kruid bij met peper en zout!

Smelt een klontje boter in een pan en voeg er de eieren bij!

Voeg onmiddellijk daarna de ham (in stukjes), de tomaat, de kaas en de fijne kruiden, bij!

Laat op een laag vuurtje bakken zodat het ei langzaam opdroogt!

Met een lekkere bruine boterham is het gerecht helemaal af!

Smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

volrecepten.nl

Topblogs