Zoeken in deze blog

vrijdag 21 maart 2014

Penne - tomaat - mozzarella

Een snelle hap en nog wat mozzarella in huis?? Een simpele pasta biedt misschien de beste uitkomst!

Ingrediënten:

- pasta (in dit geval penne of wat je gewoon in huis hebt)
- verse tomatensaus (klik op de link voor het recept op deze blog)
- 1 kippenbouillonblokje
- 1 klontje "goei" boter (=hoeveboter)
- 1 bolletje mozzarella


Bereidingswijze:

Starten doen we met het bereiden van de tomatensaus! Voor het recept kijken we enkele gerechtjes terug!

Eens de saus pruttelt brengen we een ruime hoeveelheid water aan de kook, samen met een kippenbouillonblokje, voor wat extra smaak.

Kook vervolgens de pasta gaar volgens de kooktijd op de verpakking!

Giet de pasta af en laat goed uitlekken!

Ondertussen is de saus klaar en zetten we deze aan de kant!

Vervolgens laten we een klontje "goei" boter smelten in een kookpot en voegen de pasta toe. Dit zorgt voor een extra smaakje rond de pasta en is overheerlijk (wel iets minder goed voor de lijn  ;-) ).

Daarna mengen we de saus onder de pasta en warmen het geheel nog eens goed op.

Ondertussen snijden we het bolletje mozzarella in blokjes.

Serveren doen we in diepe kommetjes en we bestrooien de pasta met de mozzarella!

Smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

volrecepten.nl

Topblogs