Marmeren cupcakes

Niets lekkerder dan cupcakes! Mmmmm,...


Ingrediënten:

-  250 gr bloem
-  250 gr boter
-  250 gr suiker
-  5 eieren
-  cacao



Bereidingswijze:

Klop de zachte boter met de suiker en klop er 1 na 1 de eieren door. Spatel op het laatst de bloem erdoor.

Scheid het deel in 2 en meng 1 deel door de cacao. Meng de 2 delen terug, zodanig dat je een wit deel en een bruin deel nog kan onderscheiden.

Doe het deeg in de cupcake-papiertjes!

20 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 180° en klaar is kees!

Laat afkoelen en versier naar keuze!

Tip: 

Prik er even met een vork (of saté-stokje) in om te zien of het deeg reeds gebakken is. Als er niets meer kleeft aan de vork is de cupcake klaar.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Papillot van zalm en kabeljauw

Kippensoep

Gyros met rijst