Marmeren cupcakes
Niets lekkerder dan cupcakes! Mmmmm,...
Ingrediënten:
- 250 gr bloem
- 250 gr boter
- 250 gr suiker
- 5 eieren
- cacao
Bereidingswijze:
Klop de zachte boter met de suiker en klop er 1 na 1 de eieren door. Spatel op het laatst de bloem erdoor.
Scheid het deel in 2 en meng 1 deel door de cacao. Meng de 2 delen terug, zodanig dat je een wit deel en een bruin deel nog kan onderscheiden.
Doe het deeg in de cupcake-papiertjes!
20 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 180° en klaar is kees!
Laat afkoelen en versier naar keuze!
Tip:
Prik er even met een vork (of saté-stokje) in om te zien of het deeg reeds gebakken is. Als er niets meer kleeft aan de vork is de cupcake klaar.
Ingrediënten:
- 250 gr bloem
- 250 gr boter
- 250 gr suiker
- 5 eieren
- cacao
Bereidingswijze:
Klop de zachte boter met de suiker en klop er 1 na 1 de eieren door. Spatel op het laatst de bloem erdoor.
Scheid het deel in 2 en meng 1 deel door de cacao. Meng de 2 delen terug, zodanig dat je een wit deel en een bruin deel nog kan onderscheiden.
Doe het deeg in de cupcake-papiertjes!
20 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 180° en klaar is kees!
Laat afkoelen en versier naar keuze!
Tip:
Prik er even met een vork (of saté-stokje) in om te zien of het deeg reeds gebakken is. Als er niets meer kleeft aan de vork is de cupcake klaar.
Reacties
Een reactie posten