Italiaanse bladerdeeghapjes
Enkele blogposts geleden maakte ik een quiche klaar. In plaats van de randjes, die toch overschot zijn, weg te gooien, maakte ik er kleine Italiaanse hapjes van!
Ingrediënten:
- bladerdeeg
- tomatenpuree
- grof zeezout
- peper
- basilicum
- oregano
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180°!
Maak van het bladerdeeg kleine rondjes, zoals de bodem van een pizza.
Bestrijk deze met de tomatenpuree!
Kruid goed af met basilicum, oregano, peper en het grof zeezout.
Bak gedurende 15 minuten in de oven!
Je kan eventueel nog wat bestrooien met gemalen kaas. Zo heb je echte mini-pizza's!
Smakelijk!
Ingrediënten:
- bladerdeeg
- tomatenpuree
- grof zeezout
- peper
- basilicum
- oregano
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180°!
Maak van het bladerdeeg kleine rondjes, zoals de bodem van een pizza.
Bestrijk deze met de tomatenpuree!
Kruid goed af met basilicum, oregano, peper en het grof zeezout.
Bak gedurende 15 minuten in de oven!
Je kan eventueel nog wat bestrooien met gemalen kaas. Zo heb je echte mini-pizza's!
Smakelijk!
Reacties
Een reactie posten